Jawatankosong.My (We) adalah laman web yang menyediakan maklumat terkini mengenai pekerjaan dan pasaran kerjaya yang diambil dari laman web rasmi mereka atau sumber pihak ketiga. Semua maklumat pekerjaan di blog ini adalah untuk tujuan maklumat / rujukan sahaja.

Rujukan Dasar Privasi Kami

  • Kami tidak membuat representasi mengenai ketepatan atau kesempurnaan sebarang maklumat di laman web ini atau didapati dengan mengikuti mana-mana pautan di laman web ini.
  • Kami tidak bertanggungjawab untuk apa-apa maklumat atau kerosakan yang dialami oleh pengguna semasa mereka berada di laman web ini atau memohon pekerjaan melalui laman web ini.

Logo / Imej

Semua logo yang dipaparkan adalah tanda dagangan dan hak cipta pemilik / syarikat masing-masing kecuali dinyatakan dengan jelas. Sebarang logo mana-mana syarikat yang memaparkan pekerjaan di laman sesawang ini tidak boleh diambilĀ  dan diubahsuai.

Muat turun Fail

Sebarang fail muat turun, termasuk tetapi tidak terhad kepada pdf, docs, jpegs, pngs, yang disediakan pada risiko pengguna sendiri. Jawatankosong.My tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kerugian, kecederaan, atau kerosakan akibat daripada fail yang rosak atau rosak.

Pautan Luar

Pengguna akan melihat banyak pautan luar dalam laman web ini. Kami tidak mempunyai kawalan ke atas sifat, kandungan dan ketersediaan laman web tersebut.

*************************

Jawatankosong.My mempunyai hak untuk mengubah kandungan halaman ini. Anda (pengguna) digalakkan untuk menyemak kembali untuk meninjau penafian ini dengan kerap untuk apa-apa perubahan.